Saleuri cu chimen si cascaval

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr faina alba
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 2 oua (unul pentru uns)
  • 150 gr grasime porc
  • 100 gr ulei
  • 50 gr cascaval
  • chimen
  • sare

Mod de preparare

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute.

In alt vas se bate oul spuma si se adauga sare.

Se amesteca compozitiile si se adauga grasimea. Se framanta intens, uleiul se foloseste pentru a nu se lipi aluatul.

Se lasa la crescut 40 minute.

Pe o tava patrata se intinde o foaie subtire de max 5 mm de aluat.

Se delimiteaza saleurile cu cutitul, apoi se ung cu ou batut, se rade deasupra cascaval si se presara chimen.

Se lasa la cuptorul incins, aproximativ 12- 15 minute, pana incep sa se rumeneasca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise