Saleuri cu parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 1 lingura de unt moale
  • 2 linguri de parmezan ras
  • un praf de sare

Mod de preparare

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram deasupra parmezanul ras si putina sare.

Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de un deget. Transferam fiecare fasie rasucita de doua- trei ori in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.

Punem tava in cuptorul incins la prealabil, la 180 de grade Celsius. Lasam saleurile sa se coaca pana devin aurii (cca. 10 minute).

Sunt delicioase, fragede, iar aroma parmezanului va va cuceri pe loc! Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise