Saleuri de cartofi cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250g cartofi
  • 200g unt
  • 200g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100g cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se rad pe razatoarea mica, se amesteca cu oul, faina si sare. Se adauga untul si se framanta bine, dupa care se lasa la rece o ora. se intinde o foaie de 5mm grosime, se unge cu galbenus si se presara cascaval ras pe razatoarea mica si sare. Se taie bastonase de 1 cm. si se coc la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise