Salsa de ardei cu piersici si rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate consuma simpla ca o salata sau alaturi de o friptura.
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras iute verde
  • 1 gogosar verde
  • 3 piersici
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Spalam bine ardeii, , gogosarul si rosiile, le stergam si apoi le taiem marunt.

Ceapa curatata o tocam marunt.

Usturoiul curatat il trecem prin presa.

Piersicile spalate bine le taiem cuburi mai mari.

Tocam si patrunjelul verde si stoarcem de zeama lamaia.

Amestecam toate ingredientele intr-un bol, adaugam zeama de lamaie si sarea necesara, dar nu turnam dressingul peste ea ,decât înainte de servire.

Nici nu ma gandeam ca asa gust bun vor avea piersicile in combinatie cu legumele !

Pofta mare sa aveti !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise