Saltimboca de vitel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 1/2 legatura de busuioc
  • sare
  • piper
  • 200g spanac congelat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de unt
  • suc de lamaie
  • 1 fir de salvie
  • 4 fileuri mici de vitel
  • 2 felii de sunca
  • 30 ml vin rosu dulce
  • 30g parmezan.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile ,se decojesc,se taie sferturi,se curata de seminte si pulpa se taie cuburi. Se toaca busuiocul,se sareaza,se pipereaza;se adauga rosiile si se da la rece totul.Ceapa tocata se caleste in unt.Se adauga spanacul si se caleste la foc mijlociu;se adauga sare,piper si suc de lamaie.Se sareaza si se pipereaza fileurile;se asaza pe fiecare cate 2 frunze de salvie si 1/2 felie de sunca.Se pliaza si se fixeaza cu o scobitoare,trecuta printr-o frunza de salvie.Se prajesc bucatile la foc mijlociu;se scot din tigaie.Se stinge sosul cu vin.Pe farfurii se asaza fileurile cu rosii si spanac presarat cu parmezan;se stropesc cu sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise