Sampanie Cup

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O lingurita zahar pudra
  • un paharel de coniac
  • un paharel lichior de curacao
  • o sticla de sampanie
  • o portocala
  • o jumatate de lamaie
  • 1/2 litru de sifon
  • fructe(ananas
  • fragi
  • cirese
  • struguri)

Mod de preparare

Componentele sunt pentru 6 portii.Intr-un vas de sticla(compotiera mare)se introduc:zaharul,lichiorul,feiile de portocala,lamaie si ananas,celelalte fructe si sifonul.Se lasa o ora la macerat in gheata(vasul respectiv se pune in alt vas cu gheata).Se adauga apoi sticla de sampanie racita in prealabil la gheata,se amesteca si se pune in pahare inalte.Se serveste cu lingurita si pai.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise