Sandvich cu ciuperci (post)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 felii paine
  • 4 rosii
  • 250g ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • busuioc sau menta
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se prajesc feliile de paine si se ung cu mujdei de usturoi. Ciupercile se spala se curata si se pune la zvantat. Intre timp se oparesc rosiile, se curata de pielita, se taie in doua si se curata semintele si se feliaza.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc ciupercile la foc rapid (mare) pana nu mai lasa zeama. Se adauga feliile de rosii, sare, piper si busuiocul sau menta dupa gust. Amestecul se intinde pe feliile de paine pajita unse cu usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise