sandvich cu sunca si brinza.

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de paine feliata
  • o jumatate de felie de sunca
  • branza sau cascaval ras (sau svaiter)
  • unt .

Mod de preparare

Prajiti painea la prajitor. Ungeti cu unt feliile calde de paine, si puneti sunca pe una dintre ele. Sandvich-ul fiind facut, acoperiti-l cu cascavalul ras si cu o bucatica de unt cat o nuca. Dati la cuptor, si lasati cateva minute, pana cand cascavalul se topeste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise