Sandvici cu peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 chifle (de secara),
  • 2 lingurite unt sau margarina,
  • 4 frunze de salata verde,
  • 1 rosie,
  • 1/2 castravete,
  • 1 ceapa rosie,
  • 4 fileuri de scrumbie (putin sarata),
  • 4 linguri smantana acra,
  • 4 linguri maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • zahar,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 1 legatura marar.

Mod de preparare

Se taie chiflele in doua, se unge jumatatea de jos cu unt (margarina) si pe ea se aseaza o frunza de salata. Se spala rosia, se curata de coaja castravetele si ceapa si se taie toate in felii. Se clatesc fileurile de peste cu apa rece, se zvanta si se pun - impreuna cu legumele - peste salata. Se amesteca smantana, maioneza, coaja de lamaie si mararul tocat, se gusta de sare, piper si zahar, se toarna peste bucatile de peste, iar deasupra se aseaza cealalta jumatate de chifla.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise