Sandvici cu sunca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 linguri sos pentru salata (maioneza+iaurt+verdeata tocata),
  • eventual 2 linguri vin dulce gros (Porto),
  • sare,
  • 4 bucati paine feliata (toast),
  • 50 g salata verde taiata fasii,
  • 2 nectarine zemoase sau 1 mar ionatan mare,
  • 4 felii subtiri de sunca,
  • piper alb macinat mare.

Mod de preparare

Se amesteca sosul pentru salata cu vinul dulce, se gusta de sare si se ung cu el feliile de paine. Deasupra se pun fasiile de salata verde, nectarinele - fara samburi - taiate felii sau marul curatat de seminte si taiat in spalturi subtiri. Pe doua din feliile de paine se pune un strat gros de sunca si nectarina sau mar si se presara piper. Se acopera cu celelalte doua felii de paine, se apasa bine si se taie sandviciul in doua, pe diagonala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise