1 Într-o cratita care nu este din aluminiu, putin adânca, se amesteca pasta de rosii, 1/4 cana de suc de lamâie verde si coriandrul macinat. Se adauga carnea, rasucind-o ca sa se acopere cu condimentele. Se tine la frigider 30 de minute.
2 Într-un castron mare, se amesteca restul de 1/4 cana de suc de lamâie verde, zaharul, sarea si piperul rosu. Se adauga varza, morcovii, ardeiul gras rosu, frunzele de coriandru si menta; se amesteca bine. Salata se tine la frigider pâna se serveste.
3 Se incalzeste gratarul În prealabil. Se scoate carnea din marinata. Se frige la 15 cm de flacara,
4 minute pe fiecare parte pentru a fi În sânge, ungând-o cu restul de marinata. Se Iasa sa stea 10 minute Înainte de a o taia În felii pe diagonala
fata de fibra.
4 Pentru servit. se asaza salata de varza pe partea de jos a fiecarei chifle. Se pun deasupra fâsii din carnea taiata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise