Sandviciuri Nicoise

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 paini mici bagete cu susan
  • 125 g fasole verde subtire fiarta de la conserva
  • 30g masline negre fara samburi
  • 200g rosii
  • 2x200g ton in ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 4 linguri dressing simplu
  • pentru salata.

Mod de preparare

Taie painea in doua,si,scoate miezul.Taie in doua fasolea,daca este prea lunga.Amestec-o cu maslinele taiate,rosiile curatate de coaja si taiate cuburi,ceapa tocata,tonul scurs si 4 linguri dressing.Pune amestecul in paine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise