Sandvis cu friptura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg friptura rece
  • 2 cartofi
  • 1 felie piine inmuiata in lapte si stoarsa bine
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu ouale, sarea, piperul si verdeata. Cu miinile ude se face un sul din tocatura, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge deasupra cu mustar si se da la cuptor, la foc potrivit, stropind din cind in cind cu sosul lasat. Dupa ce s-a rumenit frumos, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca. A doua zi se taie felii, care se asaza intre doua felii de piine, una din ele fiind unsa cu mustar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise