sandvis cu pasta de sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca presata
  • unt
  • rom
  • gogosari
  • rosii
  • masline
  • piper
  • salata verde

Mod de preparare

Sunca tocata se amesteca cu 100 g de unt, rom si piper, pana se omogenizeaza. Feliile de paine se ung cu restul de 25 g de unt, iar deasupra se aseaza pasta de sunca, cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit. Se orneza cu rondele de rosii sau castraveti murati si masline taiate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise