sandvis cu pui.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de kaizer
  • 2 bucati piept de pui
  • 8 felii de paine alba
  • 4 felii de paine integrala
  • 8 frunze de salata verde
  • 2 rosii mari, coap[te
  • 4 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se prajesc intr-o tigaie feliile de kaizer, la foc potrivit, pana devin crocante, apoi se absoarbe cu un servetel surplusul de grasime si se taie in doua de-a curmezisul;

Bucatile de piept de pui se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte, in grasimea, ramasa in tigaie, apoi se taie de-a latul in felii;

Se prajesc feliile de paine, se spala salata, se taie rosiile rondele, se ung feliile de paine cu maioneza;

Pe 4 felii de paine alba se repartizeaza jumatate din salata si toate bucatile de kaizer. Pe deasupra lor se aseaza jumatate din rondelele de rosii si feliile de paine integrala. Pe painea integrala se aseaza bucatile de pui si se condimenteaza cu sare si pui. Peste ele se aseaza frunzele de salata si celelalte felii de paine alba. Sandwitch-urile se taie pe diagonala in triunghiuri si se servesc imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise