Sandvisuri calde cu branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 16 felii de bagheta (paine alba),
  • 150 g cascaval,
  • 150 ml lapte,
  • 80 g unt moale,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180ş si ungeti o tava mai mare cu unt.

Radeti cascavalul, puneti-l intr-un bol, adaugati laptele, putina sare si piper macinat si amestecati-le bine.

Ungeti toate feliile de paine cu unt (doar pe o parte) si puneti 8 dintre ele pe tava, cu partea unsa in sus.

Turnati peste fiecare cate putin din amestecul de cascaval cu lapte, asezati deasupra celelalte 8 felii de paine unse (cu partea neunsa peste cascaval) si dati-le 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca. Serviti-le calde, cu salata verde bine asezonata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise