Sandvisuri cu sunca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii franzela
  • 6 felii sunca
  • 100 gr. unt
  • sare

Mod de preparare

Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii subtiri, chifle sau cornuri. Feliile de franzela se ung cu unt frecat cu putina sare. Se pune pe deasupra o felie de sunca exact cit felia de franzela. Deasupra se orneaza cu unt frecat spuma. Sunca se mai poate face si rulouri sau cornete si se fixeaza pe felie cu o scobitoare Se prepara numai cu putin timp inainte de a fi servite, deoarece sunca se decoloreaza foarte repede in contact cu aerul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise