Sandvisuri cu sunca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii franzela
  • 6 felii sunca
  • 100 gr. unt
  • sare

Mod de preparare

Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii subtiri, chifle sau cornuri. Feliile de franzela se ung cu unt frecat cu putina sare. Se pune pe deasupra o felie de sunca exact cit felia de franzela. Deasupra se orneaza cu unt frecat spuma. Sunca se mai poate face si rulouri sau cornete si se fixeaza pe felie cu o scobitoare Se prepara numai cu putin timp inainte de a fi servite, deoarece sunca se decoloreaza foarte repede in contact cu aerul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise