Sandwich

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 2 linguri de crema de branza
  • 2 felii de pastrama sau de sunca
  • 1 castravecior (castravete murat) feliat

Mod de preparare

1. Se taie chifla in jumatate.

2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru doua minute pana cand se auresc putin. Atentie cand le scoateti din prajitor, sunt fierbinti.

3. Se unge jumatatea de jos a chiflei cu crema de branza.

4. Se asaza feliile de pastrama si de sunca pe stratul de crema de branza.

6. Se taie cu atentie castraveciorul si se pune peste carne. Se acopera cu jumatate a chiflei.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise