Sandwich cald cu muschi de porc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 paine
  • 3 fileuri de muschi de porc (marinate)
  • 2 felii de bacon(afumat)
  • o rosie
  • frunze de salata
  • 3 felii de cascaval pentru sandwich sau dur
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Ca sa compensez putin caloriile,eu am folosit bagheta integrala,dar bineinteles ca se poate folosi orice tip de paine.Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se rumenesc feliile de bacon si muschiul de porc.Painea se taie pe jumatate si se pun frunzele de salata si feliile de cascaval.Deasupra se pun feliile de bacon calde si rosia taiata felii rotunde.Se adauga muschiul si se acopera cu cealalta jumatate de paine.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise