Sandwich toast cu friptura si ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2 cepe feliate
  • 150 - 200 g friptura de porc (muschi sau cotlet)
  • 1 - 2 linguri mustar
  • paine cu masline (ciabatta) taiata pe jumatate

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon incalziti uleiul si untul la foc mic, adaugati ceapa si tineti pe foc 15 - 20 de minute, amestecand din cand in cand, pana se aureste.

Asezonati carnea pe ambele parti, scoateti ceapa din tigaie si puneti friptura la foc, lasand 4 - 5 minute pe fiecare parte.

Scoateti friptura din tigaie, puneti din nou ceapa, adaugati mustar si amestecati bine.

La final puneti ceapa pe ciabatta taiata pe din doua pe orizontala, apoi friptura taiata in felii mai subtiri si acoperiti cu restul de ciabatta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise