Sandwich toast cu friptura si ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2 cepe feliate
  • 150 - 200 g friptura de porc (muschi sau cotlet)
  • 1 - 2 linguri mustar
  • paine cu masline (ciabatta) taiata pe jumatate

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon incalziti uleiul si untul la foc mic, adaugati ceapa si tineti pe foc 15 - 20 de minute, amestecand din cand in cand, pana se aureste.

Asezonati carnea pe ambele parti, scoateti ceapa din tigaie si puneti friptura la foc, lasand 4 - 5 minute pe fiecare parte.

Scoateti friptura din tigaie, puneti din nou ceapa, adaugati mustar si amestecati bine.

La final puneti ceapa pe ciabatta taiata pe din doua pe orizontala, apoi friptura taiata in felii mai subtiri si acoperiti cu restul de ciabatta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise