Saramura de caras

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 buc de caras mediu,
  • 2 ardei capia,
  • 5 buc de ciuperci potrivite,
  • un ardei iute,
  • 2 rosii,
  • jumatate de legatura de patrunjel,
  • usturoi,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se pun legumele pe gratar, dupa ce sau facut se taie fasii ardeiul capia, ciupercile se taie rondele, ardeiul uite la fel rondele, rosiile se decojesc si se paseaza cu furculita, patrunjelul se toaca marunt, usturoiul pisat,sare si piper, dupa gust. Se pun toate intr-un castron. Pestele se frige pe gratar, se pune intr-un alt castron deasupra se pun legumele si apa fiarta cat sa cuprinda pestele si se inabuse.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise