Saramura de crap

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap sau caras
  • 3-4 rosii
  • o capatana de usturoi
  • un ardei iute
  • patrunjel verde
  • 100ml ulei
  • condimente:sare
  • piper
  • cimbru(de preferat proaspat
  • din gradina).

Mod de preparare

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea la gratar, pentru o savoare deosebita, dupa care se portioneaza, daca este mai mare sau se lasa asa neportionat, dupa preferinta.

Separat vom face saramura - punem apa la fiert cu rosiile coapte si ele pe gratar, decojite si taiate cubulete, adaugam si uleiul, usturoiul pasta sau taiat felii subtiri, ardeiul iute, sare, piper si cimbru.

Dupa ce a fiert, se va introduce pestele in saramura si se mai lasa la fiert 5-10 minute, se mai potriveste gustul si se adauga verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise