Saratele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg faina
  • 3 oua
  • 400g margarina
  • 2 linguri jumatate de sare mare
  • 1 ceasca cu lapte
  • 1 cub de drojdie
  • chimen cascaval sau brinza

Mod de preparare

Se omogenizeaza margarina cu cantitatea de sare mare si cu 2 oua dupa care se adauga faina si drojdia dizolvata in lapte, obtinindu-se o coca cu consistenta potrivita care se va tine la rece 15 minute. Din aceasta coca se va intinde foi pe care le ungem cu ou si dupa dorinta se presara chimen, cascaval ras sau brinza. La final se decupeaza fie cu forma fie cu rotita zimtata diverse forme sau fisii care se coc la foc potrivit pina se rumenesc.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise