SARATELE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana untura sau un pachet unt(margarina)
  • chimen
  • sare dupa gust
  • branza,cascaval dupa gust pt compozitie
  • cascaval ras pentru deasupra
  • 0,60 g drojdie de beredizolvata in apa calda
  • faina cat cuprinde
  • suc de rosii pt uns foile
  • 1 ou pt uns foile

Mod de preparare

Se face un aluat mai moale,se intind foile(potrivite).Se ung cu compozitia obtinuta dintr-un ou batut cu putin suc de rosii,se presara cascaval ras si se taie betisoare.

Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise