Saratele cu cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 foaie coca de foietaj
  • 1 ou
  • cascaval ras.

Mod de preparare

Am avut oaresce sufletei in vizita si neavand nimic dulce prin casa...am executat contrariul. Am luat o foaie de coca de foietaj, am taiat-o fasiute, am uns-o cu ou si am presarat cascaval ras deasupra.Am dat la cuptorul preincins la 220 de grade Celsius pentru 10 minutei si iata ce a iesit! Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise