saratele din cartofi cu chimen

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 400 g margarina
  • 400 g faina
  • sare
  • 2-3 albusuri
  • chimen

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se trec prin masina de tocat. Se amesteca apoi pireul obtinut cu margarina, faina si sarea. Pe o planseta presarata cu faina, formezi batoane lungi si subtiri pe care le tai in bucati de 10-12 cm, se ung apoi cu albus, le presari sare amestecata cu chimen si se coc la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise