saratele irina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 250 gr cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu lamaie
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Se face o coca din ingredientele de mai sus: se lasa la rece aproximativ 1 ora

se pun in tava cu hartie de copt sub forma de bastonase: inainte de a le pune la cuptor presara chimen si branza rasa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise