Sardine la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sardine proaspete,fara cap si intestine
  • 2-3 catei de usturoi tocate fin
  • 1 legatura mica patrunjel
  • sucul de la 2 lamii
  • 1 cescuta de ulei
  • oregano
  • sare,piper

Mod de preparare

Intr-o tava se pune uleiul,se presara usturoiul si patrunjelul tocat iar deasupra se pun sardinele.

Sucul de lamiie se bate cu sare,piper si oregano si se toarna deasupra .

Se coace la cuptor fierbinte cam 20 min pina devin sardelele aurii

Se serveste decorat cu frunze de menta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise