Sarlota cu caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un plic de sarlota de vanilie;
  • 200 grame caise confiate;
  • 50 grame stafide;
  • 200 grame frisca.

Mod de preparare

Se prepara sarlota dupa recomandarile de pe plic.Se adauga stafidele,caisele confiate intregi sau taiate cubulete.

Amestecul astfel obtinut se rastoarna in cupe.Se garniseste cu frisca si se da la rece.Se serveste a doua zi.

SFAT:Se poateadauga peste sarlota toping de fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise