Sarmale de cicoare radicchio cu sos de ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 felii de franzelă, 2 gălbenuşuri, 100 g ciuperci prăjite în puţin unt cu pătrunjel verde tocat, 2-3 linguri smântână,
  • pătrunjel verde tocat, 30 g unt, sare, 250 m supă de zarzavat, frunze de salată de cicoare radicchio

Mod de preparare

Se pun feliile de franzelă la înmuiat în lapte, se trec prin sită şi se amestecă bine cu toate celelalte (afară de salată). Se umplu foile de salată, opărite, cu această compoziţie, dându-le formă de sarmale. Se aşează într-o formă unsă cu unt, una lângă alta, deasupra se toarnă supa de zarzavat şi se bagă în cuptorul bine încins, timp de 20 de minute. Se servesc cu unt fierbinte deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise