sarmale in foi de vita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g carne de vita si porc
  • frunze de vita 40 buc
  • orez 100g
  • cimbru
  • marar
  • suc de rosii
  • ceapa verde
  • 1 ou
  • 500 ml bors

Mod de preparare

se spala frunzele se oparesc.carnea se toaca se adauga sare,cimbru,piper,ceapa tocata,orez,oul batut.

se fac sarmalutele cam 40 buc din aceasta compozitie.se fierb la foc mic cu borsul indoit cu apa circa 1 ora apoi se adauga sucul de rosii, marar verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise