Scoarta cu nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -un pachet de margarina
  • -10 cescute cu cafea
  • -o cana cu zahar pudra
  • -100 grame nuci

Mod de preparare

In baie de aburi se topeste margarina si se amesteca apoi cu zaharul si faina.Se adauga nucile zdrobite si se face un aluat.Din acest aluat se iau bucatele cat nuca,se modeleaza cu mana in forma dorita,se aseaza in tava si se presara nuci zdrobite.Se coc apoi in foc 30 de minute.

SFAT:Se poate presara deasupra zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise