Scoarta cu nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -un pachet de margarina
  • -10 cescute cu cafea
  • -o cana cu zahar pudra
  • -100 grame nuci

Mod de preparare

In baie de aburi se topeste margarina si se amesteca apoi cu zaharul si faina.Se adauga nucile zdrobite si se face un aluat.Din acest aluat se iau bucatele cat nuca,se modeleaza cu mana in forma dorita,se aseaza in tava si se presara nuci zdrobite.Se coc apoi in foc 30 de minute.

SFAT:Se poate presara deasupra zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise