scordolea cu cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 150 g ulei
  • 1-2 capatani de usturoi
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se fierb cu apa sarata, apoi se paseaza inca fierbinti.

Usturoiul se curata, se spala, se piseaza foarte fin si se freaca cu sare , ulei si zeama de lamaie ca la maioneza.

Se amesteca usturoiul cu cartofii pasati si se mai subtiaza cu zeama din care au fiert cartofii.Se serveste cu ciuperci fripte la teflon

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise