scordolea cu cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 150 g ulei
  • 1-2 capatani de usturoi
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se fierb cu apa sarata, apoi se paseaza inca fierbinti.

Usturoiul se curata, se spala, se piseaza foarte fin si se freaca cu sare , ulei si zeama de lamaie ca la maioneza.

Se amesteca usturoiul cu cartofii pasati si se mai subtiaza cu zeama din care au fiert cartofii.Se serveste cu ciuperci fripte la teflon

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise