Scrumbia se curata de solzi,mate,intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala,se zvanta si se taie in bucati de cca 2 cm grosime. Se aseaza bucatile de scrumbie intr-o cratita astfel: un rand de scrumbie, un rand de praf de sare, apoi alt rand de scrumbie.Eu nu am asezat in straturi suprapuse de aceasta data deoarece am avut o cantitate prea micuta de peste... Se adauga cam un paharel de otet de mere sau dupa gust,foile de dafin, piperul boabe,coriandrul,uleiul si se lasa cca 20 de minute la rece.Apoi,se pune cratita acoperita cu capac la fiert, la foc mic ,cca 40 de min... Se poate servi atat calda cat si rece cu ceapa ,cu maslinute...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise