Shaorma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • -faina
  • -drojdie
  • -apa
  • -1 praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • -cartofi prajiti
  • -maioneza cu usturoi
  • -salata de varza
  • -carne de pui la gratar(eu folosesc piept)

Mod de preparare

Se framanta un aluat ca pentru paine din care se fac turte foarte subtiri(de aproximativ 2 cm)

Se pun cartofii, maioneza, salata si carnea pe turte ca in fotografii, dupa care se ruleaza.

Inveliti baza shaormei intrt-o jumatate de foaie de hartie si serviti-o.

Pofta mare!

P.S.: E mult mai buna calda;)!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise