Shaorma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • -faina
  • -drojdie
  • -apa
  • -1 praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • -cartofi prajiti
  • -maioneza cu usturoi
  • -salata de varza
  • -carne de pui la gratar(eu folosesc piept)

Mod de preparare

Se framanta un aluat ca pentru paine din care se fac turte foarte subtiri(de aproximativ 2 cm)

Se pun cartofii, maioneza, salata si carnea pe turte ca in fotografii, dupa care se ruleaza.

Inveliti baza shaormei intrt-o jumatate de foaie de hartie si serviti-o.

Pofta mare!

P.S.: E mult mai buna calda;)!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise