Shaworma

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet lipii (paine libaneza) din comert
  • 1 piept de pui
  • 3 rosii
  • 3 castraveti
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei iuti
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii, se caleste in putin ulei intr-o tigaie de teflon pana devine auriu. Se taie rosiile cuburi, castravetii felii, ardeiul iute bucatele, ceapa rondele. Se piseaza usturoiul, se amesteca cu smantana si mararul tocat. Se condimenteaza totul cu sare, boia dulce si piper. Se ia o lipie, se incalzeste 1 minut in cuptorul cu microunde sau direct la flacara aragazului, se pun 2 linguri din sosul de smantana si usturoi, bucatele de piept de pui si legume. Se infasoara sau se serveste ca atare, pe o farfurie. Nu mai punem si cartofi prajiti, vine vara si trebuie sa aratam bine la plaja :) Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise