Shougayaki

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 3 portii
  • 1/2 varza
  • 1 kg carne porc, sau vita taiata felii subtiri
  • 2 catei de usturoi
  • 1 bucata ginger ( radacina vietii)
  • sos de soia
  • 1 lingurita unt sau margarina

Mod de preparare

Varza se taie subtire ca pt. salata, si se lasa in apa rece. Usturoiul si gingerul se dau pe razatoare ff fina. Intr-o tigaie incinsa se pune untul/ margarina, usturoiul si gingerul bine ras, carnea si putina apa. Cand carnea este putin rumenita se adauga sos de soia dupa gust. Eu il recomand diluat cu apa ptr. ca este prea sarat. Cand carnea este gata, iar pe fundul tigaii mai este sos se opreste gazul.

Intr-o farfurie mare intinsa se pune varza scursa de apa, iar deasupra ei se pune carnea.

Se serveste cu orez fiert.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise