Shougayaki

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 3 portii
  • 1/2 varza
  • 1 kg carne porc, sau vita taiata felii subtiri
  • 2 catei de usturoi
  • 1 bucata ginger ( radacina vietii)
  • sos de soia
  • 1 lingurita unt sau margarina

Mod de preparare

Varza se taie subtire ca pt. salata, si se lasa in apa rece. Usturoiul si gingerul se dau pe razatoare ff fina. Intr-o tigaie incinsa se pune untul/ margarina, usturoiul si gingerul bine ras, carnea si putina apa. Cand carnea este putin rumenita se adauga sos de soia dupa gust. Eu il recomand diluat cu apa ptr. ca este prea sarat. Cand carnea este gata, iar pe fundul tigaii mai este sos se opreste gazul.

Intr-o farfurie mare intinsa se pune varza scursa de apa, iar deasupra ei se pune carnea.

Se serveste cu orez fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise