Sirop de căpşuni

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg de capşuni
  • 2 kg zahăr

Mod de preparare

Căpşunile de curăţă de codiţe, se spală si se toarnă zahărul peste ele. Se lasă peste noapte să lase zeama.

Se pun pe foc. După ce dau în foc, se lasa să fiarbă 20-25 minute, după care se scot căpşunile, iar siropul se lasă să mai fiarbă pâna se mai îngroaşă . Din când în când se aduna spuma de la suprafaţă. Când este încă fierbinte se pune in sticlă.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise