Sirop de menta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de menta proaspata
  • zahar
  • eventual colorant alimentar verde

Mod de preparare

Se spala frunzele, se pun intr-o craticioara acoperita cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic 30 min . Se strecoara printr-o frunza . La 1/2 l de suc se pun 350 g de zahar. Se pune intr-o oala si se fierbe 15 min la foc mic. Se pune in sticla si se coloreaza eventual cu colorant verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise