Snitel a la Dana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 carne de vita
  • faina de griu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri bulion
  • 1/4 lingurita zahar
  • cimbru
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de vita ca pentru snitele dar in bucati mai mici (cam la jumatate). Se bate carnea. Se trece prin faina amestecata cu sare si piper si se pune la prajit in tigaie in uleiul incins. Cind este pe jumatate gata se scoate intr-o oala. Se acopera bucatile de carne cu apa si se pun la fiert. Cind carnea e aproape fiarta se pune sosul compus din bulion, zahar, cimbru, sare, piper. Dupa ce carmea a fiert se pune patrunjelul si mararul si se stinge focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise