Snitel de porc

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de porc
  • 2 oua M
  • 50- 100 gr faina de grau
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm.

Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare felie de carne pe ambele parti.

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga faina, sarea si piperul si se amesteca pana se omogenizeaza.

Feliile de carne se trec prin amestecul de ou si se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti la foc mic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise