Snitel de porc

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de porc
  • 2 oua M
  • 50- 100 gr faina de grau
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm.

Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare felie de carne pe ambele parti.

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga faina, sarea si piperul si se amesteca pana se omogenizeaza.

Feliile de carne se trec prin amestecul de ou si se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti la foc mic.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise