Snitel de porc natur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g pulpa de porc
  • 40g faina
  • 100g ulei
  • 50g unt
  • 1 legatura verdeata
  • sare

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii subtiri de circa 75 g, care se bat cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Untura ramasa se stinge cu apa, se toarna peste carne si se fierbe 15 min. La servit se adauga cate putin unt rumenit la fiecare portie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise