Snitel de pui fracme

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150gr piept pui (file),
  • 2 oua,
  • 100gr cascaval,
  • 30 gr parmezan,
  • 50 ml lapte,
  • 25 ml smantana 20%,
  • sare de mare,
  • piper alb, busuioc uscat,
  • 1/2 lingurita mustar dulce,
  • faina pentru a ingrosa sosul cat mai tare, parizian.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in doua, se bate bine fara sa se rupa , se da prin faina si prin sosul gros obtinut din ou , cascaval ras, lapte , smantana, mustar, sare, piper, busuioc, faina si se prajeste uniform in ulei.

Se scoate pe un servetel si cu ajutorul unui economic se rad fasii de parmezan dandu-se la gratinat 1 minut. Se poate servi cu diferite garnituri, sosuri, sau simplu cu un vin demidulce de origine (Panciu).

Pofta buna!

Hanul Voievozilor

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise