Snitel de vita cu ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura boia de ardei
  • 100 ml vin
  • 800 g ceapa
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri bulion
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie carnea felii, se bat bine, se dau cu sare si piper. Apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa taiata fideluta se caleste si se stinge cu bulion, se adauga boiaua si vinul. Intr-o cratita se pune carnea iar peste ea se toarna sosul si se da la cuptor 15 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise