snitel din carne de vitel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • 60 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie felii, dupa care le bati bine cu ciocanelul de snitele si se lasa deoparte pana se pregateste compozitia de oua. Se bat albusurile spuma, subtiezi galbenusurile cu laptele, apoi le amesteci pe toate. Treci feliile de carne prin compozitia de oua cu lapte si le prajesti in ulei incins. Dupa ce s-au prajit, se servesc cu salata de cruditati.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise