Snitel din piept de pui, copt

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.

Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , in care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine, sau se pot pune int-o punga Knorr, pe tava.

Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.

Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise