Snitel din piept de pui cu bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc Pui
  • 100 ml Bere
  • 2 buc Ou
  • 1 buc Maggi Ideea Zilei Snitel crocant

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie bucati si se bate usor cu ciocanul de snitele. Separat se bat ouale cu paharul de bere. Se trec snitelele astfel formate prin ou, Maggi Snitel Crocant si din nou prin ou, se prajesc in uleiul bine incins. Se pot servi cu cartofi prajiti sau cartofi natur. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise