Snitel parizian din carne de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500g carne de porc fara os;
  • - 150g oua;
  • - 70g faina;
  • - 100g untura sau ulei;
  • - 10g sare.

Mod de preparare

1. Carnea, se spala, se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Ouale, se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina, se cerne.

2. Carnea, se trece prin faina, ou, si se prajesc pe ambele parti.

3. Se serveste cald cu garnituri diferite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise