Snitel pui cubulete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde mai repede.

Se prepara compozitia pentru pane: cele 2 oua se bat cu putina sare, piper, se adauga faina in ploaie si se amesteca pana cand compozitia devine mai groasa.

Se pune ulei in tigaie (nu foarte mult, sa nu fie gretoase). Se pun cubuletele in compozitia de pane si se amesteca bine. Apoi, cu o lingura, se iau portii care se pun la prajit.

Desi nu vor avea o forma prea prezentabila (forma de la lingura :) ), snitelele astfel preparate sunt deosebit de fragede si delicioase.

Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise