Snitele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carne de porc
  • -albus de oua
  • -galbenus de ou
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se taie carnea feli dupa aceia se face cu sare si piper carnea dupa ce se face cu sare si piper bateti albusurile de la oua supuma dupa ce sunt spuma puneti peste albus punem galbenusurile cu sare si se bat amandoua si la sfarsit se da carnea prin faina sau pesmet si dupa aceia se dau prin ou si se pun la prajit si se lasa pana se prajeste oul

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise